LFM30: Infoträff om Klimatredovisningen 2023 – Byggherrar, uppdragsgivare eller entreprenörer

20 Mar -

Date

Mar 20
20 Mar

Time

12:10 - 13:00

Organizer

Kerstin Geppert
Email
kerstin.geppert@lfm30.se

Infoträff om Klimatredovisningen 2023 – Så gör du

Snart dags att klimatredovisa! Därför bjuder AG3 och kansliet in till tre informationsträffar om redovisning av klimatlöftet 2023: Byggherrar/Uppdragsgivare /Entreprenörer, övriga medlemmar, och en sista repetition för samtliga, i slutet av månaden.

Informationsträffen syftar till att göra klimatredovisningsprocessen enklare för dig. På träffen går vi tillsammans igenom de ändringar som gjorts i enkäten i redovisningsverktyget Position Green. Du får även chansen att ställa frågor om processen.

💡 Varför behöver jag redovisa? Du som medlem i LFM30 har avlagt ett klimatlöfte. Inom ramen för klimatlöftet ingår att mäta, följa upp och kommunicera hur ni efterlever den lokala färdplanen – bland annat genom den årliga klimatredovisningen.

💡 När börjar redovisningsperioden? Årets redovisningsenkät publiceras den 13:e mars och stänger den 14:e april. Du som kontaktperson för klimatredovisningen får då ett mejl om att enkäten är publicerad.

💡 När publiceras resultatet? Resultatet från redovisningen sammanställs och presenteras på den årliga Resultatkonferens i juni – tillsammans drar vi lärdomar från det gångna årets förflyttningar!
Praktisk information om Infoträff

⏰ Tid: 20:e mars kl 12:10-13:00
💻 Plats: Digitalt på Teams.
👉 För vem: Denna medlemsträff riktar sig till dig som är medlem i LFM30 och inte tillhör aktörsgruppen byggherre, uppdragsgivare eller entreprenör.
📹 Infoträffen kommer spelas in och läggas ut på vår interna YouTube-kanal på Teams.
🚀 Övriga träffar: Tillfället för Byggherrar, Uppdragsgivare och Entreprenörer sker den 13:e mars kl 12:10-13:00.

Uppsamlingstillfället för alla med frågestund sker den 27:e mars kl 12:10-13:00. En separat kalenderinbjudan har gått ut till er för denna träff.

Agenda:

12:10 – Intro: Andreas Holmgren, LFM30:s ledningsgrupp, om syftet med att redovisa
12:15 – Årets enkät: Embla Winge, LFM30s ledningsgrupp, om förenklingar i årets enkät
12:35 – Bra att veta: Kerstin Geppert, LFM30s kansli, praktisk information och nästa steg
12:45 – Tid för frågor

💡 Har du fler frågor som inte togs upp? Förutom denna infoträff är du även inbjuden till ett uppsamlingstillfälle med frågestund den 27:e mars där du får en till chans att ställa frågor om redovisningen.

Utöver det kan du även ställa alla dina frågor om klimatredovisningen i Teams-kanalen Frågelådan. Kanalen bemannas av Andreas Holmgren, Embla Winge och Kerstin Geppert som hjälper dig hitta rätt.

Du kan även mejla dina frågor till kerstin.geppert@lfm30.se.

The event is finished.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com