Här händer det

AG2 bjuder in till frukostseminarium om samnyttjande av lokaler.

Tipsa om nyhet
26 september bjuder AG2 in till frukostseminariet Samnyttjande av lokaler – en del av en mer effektiv fastighetsbransch.

Eventet är endast för LFM30-medlemmar. Inbjudan har skickats ut internt.

📍Datum: 26 september

🕛 Tid: 8:00-9:00. Frukostfralla och kaffe serveras strax innan 8:00.

🏢 Plats: WTC

Välkommen till frukostseminarium med fokus på samnyttjande av lokaler

Studier har tidigare visat att kontor nyttjas så lite som 10 % av tiden och skolor 16 % av tiden. Hur kan de lokaler vi redan har nyttjas mer effektivt? Vad faller möjligheterna till samnyttjande så ofta på och hur kan dessa utmaningar undvikas?

Arbetsgrupp för Cirkulär ekonomi och resurseffektivitet (AG2) bjuder in Robin Rushdi, initiativtagare till lokaldelningssiten Vakansa, för att i ett frukostseminarium diskutera potentialen i samnyttjande av lokaler.

Evenemanget arrangeras av Anna Bernstad, gruppledare för AG2 och Hanna Pedersen, aktiv i AG2.

Hej Hanna och Anna!

Vad är syftet med detta seminarium?

Syftet med eventet är att visa på möjligheterna och utmaningar med lokaldelning och få lyssna till en aktör som arbetar med just detta, Vakansa.

Vem får inte missa detta seminarium?

– Seminariet riktar främst till fastighetsägare/förvaltare som har ett intresse i samnyttjande, samt arkitekter och tekniska konsulter som jobbar eller har intresse av att jobba med att skapa lokaler som lämpar sig för samnyttjande.

Varför är det angeläget att titta på samnyttjande av lokaler?

– Det finns stora möjligheter och potential att spara resurser och minska klimatpåverkan genom att dela – vi behöver bli bättre på att nyttja det vi redan har! Den mest klimatsmarta byggnaden är den som inte behöver byggas utan redan finns.

Vad kan man förvänta sig under seminariet?

Att få höra om goda exempel om hur andra gör för att dela sina lokaler. Och få tips för att komma igång med lokaldelning!

Förslag till nyheter


    PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com