Här händer det

AG6 bjuder in till lunchseminarium om digital bygglogistik.

Tipsa om nyhet
Den 24 mars ordnar LFM30 och Myloc lunchseminariet Digital Bygglogistik: En effektivare byggproduktion, färre transporter och minskat CO2 avtryck. Följ med på en resa kring den digitala bygglogistiken och vad den kan göra för ert byggprojekt. Du får ta del av 10 års erfarenhet – i linje med flera av AG6:s klimatkriterier.

Eventet är endast för LFM30-medlemmar. Inbjudan har skickats ut internt.

📍Datum: 24 mars

🕛 Tid: 12:00-13:00

💻 Plats: Teams

VÄLKOMMEN TILL SEMINARIUM OM DIGITAL BYGGLOGISTIK

Agenda:

12:00. Introduktion av Peter Tiliander, Beijer Bygg, och AG-ledare för AG6.
12:05. Föreläsning av Anders Eklund, Myloc. Tema: Digital Bygglogistik, Effektiv byggproduktion och lägre klimatavtryck
12:50. Frågor och svar

Hej, Anders och Peter!

Vem får absolut inte missa seminariet?

– Vi riktar oss till byggherrar och entreprenörer som arbetar i någon form av projektstyrning. Ni kanske är i behov av extern lagerhållning, samleveranser mellan aktörer och resursplanering i och kring projektet.

Vad får tittaren med sig?

– En inblick mot de verktyg som förenklar vardagen för anslutna att följa LFM30 AG6 uppsatta kriterier i klimattrappan. Anders kommer dela med sig av sina erfarenheter av bygglogistik från 500 projekt i Sverige och Norge från de senaste 10 åren.

Varför är bygglogistik och digitalisering så viktigt?

– Bygglogistiken står för stora utmaningar framöver. Vi behöver inte bara minska utsläppen utan även hålla nere onödigt spill, minska resurser och skära i dolda kostnader – för att effektivisera nyproduktion och större renoveringar. Möjligheterna är stora men det finns fallgropar och risk för suboptimering. Anders kommer vara din guid och ge dig kunskaper så att du på ett enkelt och effektivt sätt kan hantera olika saker som är viktiga för din verksamhet, samt hur du undviker fallgropar.

Förslag till nyheter


    PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com