Här händer det

LFM30 bjuder in till analysworkshop om årets klimatredovisning.

Tipsa om nyhet
LFM30:s Klimatredovisningsutskott bjuder in till två workshops för att analysera resultatet från årets klimatredovisning. På träffarna kommer frågor om aktörsvisa utmaningar och lärdomar samt rådighet, ansvar och samarbete under byggprocessen att diskuteras.
Ulrika Lundquist, Tengbom, Embla Winga, Peab, och Iris Dabbour, LFM30.

I slutet av mars avslutades årets klimatredovisning, den tid på året där LFM30 följer upp medlemmarnas klimatlöfte. Nu bjuder klimatredovisningsutskottet i Arbetsgrupp 7 in till digital träffar där medlemmarna får chansen att tillsammans med utskottet titta närmare på och diskutera resultatet och klimatredovisningen överlag.

– På workshopparna kommer vi analysera resultatet och sammanställa utmaningar och lärdomar för byggherrar, arkitekter, landskapsarkitekter och redovisningskonsulter. Vi kommer även fokusera särskilt på frågor kring rådighet, ansvar, samarbete och process, för att säkra att det som byggs faktiskt når våra klimatmål, säger utskottsledare Iris Dabbour, LFM30.

– Vi vill ge möjlighet åt medlemmarna att bidra med sina perspektiv på hur vi kan utveckla klimatredovisningen framöver och sätta resultatet i relation till de egna bolagens utmaningar. Så missa inte chansen att få vara med att påverka, säger Embla Winge, Peab, ordförande i LFM30:s ledningsgrupp.

Två digitala workshops – anmäl dig nu

Analysworkshop för Bygg och ROT äger rum digitalt på Teams den 15 maj, kl 10-12.
Anmäl dig via formuläret

Analysworkshopen för Anläggning äger rum digitalt på Teams den 30 maj, kl 10:30-12:00.
Anmäl dig via formuläret

Resultatet presenteras på Resultatkonferensen

Det sammanlagda resultatet från årets redovisning, med input från analystillfällena, presenteras på LFM30:s resultatkonferens den 11:e juni.

Läs mer om Resultatkonferensen här. 

Förslag till nyheter


    PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com