Här händer det

LFM30 söker administratör och eventsamordnare.

Tipsa om nyhet
Vill du jobba på LFM30? Vi söker en administratör och eventsamordnare till kansliet i Malmö.

Vill du söka jobbet?

Kontakta Jennifer Cronborn, samordnare på LFM30:s kansli.

Vilka vi är

LFM30 är ett lokalt initiativ för att skapa en geografisk spelplan för att påskynda bygg- och anläggningssektorns klimatomställning och genomförande av Agenda 2030. Initiativet startades 2019 och samlar idag ca 200 lokala/ nationella aktörer med den gemensamma målsättningen att skapa en klimatneutral bygg- & anläggningssektor i Malmö till 2030.

Vem vi söker

LFM30 söker en administratör och eventsamordnare till kansliet i Malmö.

Du är van att jobba med människor i olika roller/funktioner, och att främja effektiva arbetssätt och administration. Rollen har ett fokus på medlemsstöd och eventutveckling, med syfte att medlemmarna får det stöd de behöver för att kunna nå det stora målet, en klimatneutral bygg- och anläggningssektor i Malmö till 2030.

Detta är en utvecklande roll där du är nyckeln till att skapa struktur och framgångsrika event. Du trivs med variation i dina arbetsuppgifter och drivs av ständig förbättring och av hållbarhet. Du är flexibel då din roll kommer utvecklas i takt med att processer effektiviseras. På kansliet finns idag tre anställda varav du kommer arbeta närmast LFM30s kommunikatör och medlems- & eventansvarig.

Anställningen är en projektanställning på 50–100 % med placering i Malmö tom 2022-12-31, tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Förhoppningen är att till 2023 göra tjänsten till en heltids tillsvidareanställning. Vi kallar till intervjuer löpande.

Tjänsten

Arbetsuppgifter inkluderar bl.a:

  • Utgöra en lagspelare i ett team som kan utgöra eventstöd (ex planering, samordning, framtagande av presentationsmaterial, genomförande av events, och publicering av inspelade events på Teams och You Tube), i dialog och samverkan med LFM30 kommunikatör och berörda i LFM30:s organisation.
  • Ansvara för föreningens epost (första linjens ärendehantering), medlemsregister och kontaktlistor, samt uppdatera faktureringsuppgifter.
  • Tillsammans med LFM30 kommunikatör, administrera Teams och uppdateringar som underlättar för medlemmarnas arbete.

Ansökan och kontakt

Vänligen skicka ditt CV och motivering till varför du söker jobbet till jennifer.cronborn@lfm30.se.
För frågor, vänligen kontakta Jennifer Cronborn på tel: 0702 587 909

Förslag till nyheter


    PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com