Här händer det

LFM30 söker praktikant inom event management.

Tipsa om nyhet
LFM30:s kansli söker en praktikant till höstterminen 2024. Studerar du event management eller närliggande område – och är i slutet av din utbildning? Missa inte chansen att få vara med och utveckla ett pionjärsinitiativ inom hållbarhetsbranschen.

Söker du praktik i höst? Bli en del av LFM30s kansli!

Vem är du?

Du har ett gediget intresse för kommunikation, problemlösning och hållbarhet. Du är noggrann och nyfiken och trivs med att arbeta i team, men har även förmåga att arbeta självständigt och strukturera upp din egen tid. Du är social, initiativrik och trivs att arbeta med människor, samt tycker att det är roligt att utveckla och driva frågor.

När, var och hur länge?

Från terminsstart i slutet av augusti 2023 till början av januari 2024. Praktiken är på heltid, oavlönad och ska ingå som en del av CSN-berättigade studier på eftergymnasial nivå eller yrkeshögskola.

Praktiken är placerad på LFM30:s kansli i Malmö men möjlighet till visst distansarbete finns. LFM30 sitter i AFRY:s lokaler i Västra hamnen i Malmö. På LFM30:s kansli arbetar kanslichef, projektledare, kommunikationsansvarig samt event- och administrationsansvarig.

Vi söker dig som:

  • Går en eftergymnasial utbildning med fokus på event management eller liknande område
  • Har mycket goda kunskaper i svenska , både i tal och skrift
  • Har erfarenhet av att planera, genomföra och marknadsföra event
  • Har ett intresse för sociala medier och tycker det är kul med bild- och textframställning
  • Har erfarenhet av bildredigeringsprogram som Adobe Illustrator eller liknande programvara, alternativt ett intresse för att lära sig detta.

 

Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet av arbete i större organisationer, oavsett position.
  • Tidigare engagemang i ideella organisationer.
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta i WordPress

 

Om praktik och arbetsuppgifter

Som praktikant inom event management och kommunikation så får du chansen att befinna dig i händelsernas centrum för LFM30. Som en förening som ansluter över 200 medlemsbolag så är det mycket som är på gång och i centrum av allt detta står samskapande och kunskapsdelning. Som ett led i detta arrangerar LFM30 årligen över 40 event som på olika sätt samlar våra medlemmar. Vi kommunicerar kring event och processer på ett flertal kommunikationsplattformar; vår externweb, LinkedIn och vårt intranät i Sharepoint.

Som event management- och kommunikationspraktikant kommer du att bistå våra medlemmar i att planera och genomföra event, samt sköta marknadsföring i våra externa och interna kanaler. Arbetet sker tillsammans med kansliets eventkoordinator och kommunikatör.

Under terminen kommer du både att få bidra till större evenemang som Stormötet där arbetet leds av kansliets eventkoordinator, men även ansvara för dina egna arrangemang i samverkan med LFM30:s arbets- och projektgrupper. Exempel på arbetsuppgifter inkluderar strategisk och operativt arbete med arrangemang, bild- och textframställning, arbete med sociala medier. Självklart finns det utrymme för dig att komma med egna initiativ kring fler arbetsuppgifter.

Ansökan

Ansökan ska innehålla ditt CV och ett personligt brev (max 1 sida) samt ett exempel på marknadsföring av ett event som du genomfört. I ditt personliga brev motiverar du varför du söker en praktiktjänst på LFM30, vilka erfarenheter och kompetenser du kan bidra med, vad du är intresserad av att göra under och vill få ut av praktiken.

Kom ihåg att ge information kring de praktiska förutsättningarna för din praktik; exempelvis start- och sluttid för din praktikkurs, studietakt med mera.
Vi tar emot ansökningar löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt till amanda.filipsson@lfm30.se

Kontaktuppgifter

Amanda Filipsson, administratör och eventkoordinator
Tel: +46 70 312 23 77
Email: amanda.filipsson@lfm30.se

Om LFM30

LFM30 (Lokal färdplan för en klimatneutral bygg- och anläggningssektor i Malmö 2030) är ett lokalt initiativ för att påskynda bygg- och anläggningssektorns klimatomställning och genomförande av Agenda 2030.

LFM30 är en pionjär, både inom byggsektorn och i hållbarhets-Sverige. LFM30 är ett av de första och största klimatinitiativen i Sverige och har sedan lanseringen i maj 2019 verkat som spjutspets för branschens hållbarhetsutveckling. Föreningen samlar idag över 200 medlemsbolag från hela värdekedjan som i sin tur aktiveras i LFM30s arbetsgrupper.

Vårt uppdrag är att gå steget före i en lokal geografisk testbädd och visa vägen för andra. Vi kompletterar den nationella färdplanen för fossilfri konkurrenskraft i bygg- och anläggningssektorn och samverkar med andra klimatinitiativ på lokal, regional och nationell nivå.

Förslag till nyheter


    PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com