Här händer det

LFM30 till final i Malmö Näringslivsgala 2022.

Tipsa om nyhet
LFM30 är nominerade till Malmö Näringslivsgala 2022 – i kategorin “Malmö stads näringslivspris inom miljö och hållbar utveckling”. Tävlingen avgörs på Malmö live den 15 juni.

Läs mer om Malmö Näringslivsgala 2022

Samtliga nominerade, jury, information.

Till årets upplaga – den 20:e gången i ordningen – fick arrangörerna in över 400 nomineringar. LFM30 gick vidare som en av 18 finalister i de sex priskategorier som representerar startfältet på Malmö Näringslivsgala 2022.

Mer information kommer inom kort.

Läs juryns motivering:

“Med löftena om halverade klimatutsläpp till 2025 och klimatneutralitet senast 2030 har över 190 bygg- och anläggningsaktörer i Malmö anslutit sig till LFM30* för att visa på kraften i samverkan för en klimatomställning och ett klimatneutralt byggande. Det lokala arbetet sprider ringar på vattnet, nationellt, internationellt och till andra branscher. Ett hoppingivande initiativ som visar att alla¸ såväl lokalt som globalt, kan ta sitt ansvar och bidra till ett fossilfritt samhälle genom att tänka nytt tillsammans för att försöka lösa våra klimatproblem.”

Diplomutdelning

16 februari 2022 var det diplomutdelning på Rådhuset. Evenemanget var en hyllning till samtliga finalister. Jurymedlemmarna var där tillsammans med politiker och evenemangets samarbetspartners. Totalt var ca 150 gäster på plats. På agendan stod mingel, middag, diplomutdelning och hyllningar till samtliga finalister.

LFM30 representanter var Granitors Rikard Sjöqvist, ordförande i LFM30:s styrelse, och Byggnadsfirman Otto Magnussons Bygg:s Andreas Holmgren, ordförande i LFM30:s ledningsgrupp. Fotograf: Asaf Kliger

Malmö Näringslivsgala 21 juni

Tävlingen kommer avgöras på galan på Malmö Live, 21 juni. Galan handlar om att hylla näringslivet för det gångna året och att prisa de som utmärkt sig lite extra. Det är normalt ca 1400-1500 gäster på plats. Galan bjuder på mat, dryck, mingel och en galaföreställning med humor, musik, underhållning. LFM30 kommer vara på plats och ser fram emot att få hylla vinnarna!

Förra årets galan var digital, men i år kommer den vara en fysisk med ca 1500 gäster på Malmö Live Konserthus.

Förslag till nyheter


    PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com