Här händer det

Personal: Amanda Filipsson, administratör och eventkoordinator i LFM30.

Tipsa om nyhet

Möt det senaste tillskottet på LFM30:s kansli – Amanda Filipsson, administratör och eventkoordinator.

Fem snabba frågor:

Hej Amanda! Välkommen! Berätta lite om dig själv.

– Jag är Malmöbo sen fyra år tillbaka då jag flyttade hit från min hemort Katrineholm för att börja plugga i Lund. Här bor jag i ett fantastiskt kollektiv med fyra andra (och tre katter!). På fritiden trivs jag bäst i sällskap med mina vänner; kanske ute i naturen, på en restaurang eller hemma vid köksbordet med ett brädspel.

Vad har du för utbildnings- och jobbakgrund?

Jag är utbildad beteendevetare med inriktning sociologi och organisation, men har även en gedigen bakgrund inom föreningslivet. Tidigare har jag arbetat som projektledare på RFSU Malmö, och är fortfarande kursledare inom deras informatörsverksamhet. Senast praktiserade jag på Jämställd Utveckling Skåne, där jag i huvudsak arbetade med strategisk utveckling av deras medlemsverksamhet och interna struktur, samt assisterade på bred front inom deras pågående projekt.

Varför har du valt att börja på LFM30?

– Jag har tidigare arbetat med social hållbarhet, bland annat gentemot byggbranschen, men har även ett stort personligt och akademiskt intresse för samhällsutveckling och klimatfrågor. LFM30 befinner sig precis där jag vill vara, i en spännande utvecklingsprocess med mängder av möjligheter och verkligt utrymme för att skapa ett mer klimatneutralt Malmö, Skåne och Sverige.

Vad ska du göra på LFM30?

– Som administratör och eventkoordinator kommer jag framför allt att arbeta med organisationens medlemsvårdsfrågor. Jag kommer bland annat arrangera events för och med våra medlemmar, hjälpa våra medlemmar hitta rätt inom organisationen via vår infomejl och arbeta löpande med administration och intern struktur.

Hur kommer våra medlemmar märka att du börjat hos oss?

– Jag hoppas på att effektivt och servicemässigt kunna guida våra medlemmar inom organisationen och ge god assistans i alla tänkbara frågor kring LFM30. Jag hoppas även kunna bidra till att skapa tydligare strukturer och rutiner internt i kansliet, vilket i längden såklart kommer att gynna våra medlemmar!

Kontakt: amanda.filipsson@lfm30.se

Förslag till nyheter


    PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com