Här händer det

Personal: Emelie Sandberg, praktikant inom strategisk kommunikation.

Tipsa om nyhet

Möt det senaste tillskottet på LFM30:s kansli – Emelie Sandberg, praktikant inom strategisk kommunikation.

Tre snabba frågor:

Hej Emelie! Välkommen! Berätta lite om dig själv.

Vem är du?

Jag heter Emelie Sandberg, jag flyttade från Lund till Malmö för sju år sedan. 2018 valde jag att byta mitt mångåriga butiksarbete mot studier, och tog en avstickare till de värmländska skogarna för att hoppa på en utbildning i Kommunikation och PR vid Karlstad universitet. Jag flyttade tillbaka till Malmö efter utbildningen och påbörjade förra hösten en masterutbildning i Strategisk kommunikation vid Lunds universitet i syfte att nischa mig inom en annars väldigt bred bransch.

Vad kommer du jobba med på kansliet?

Under min tid i kansliet på LFM30 kommer jag att arbeta med implementering av det nya intranätet som ska presenteras under hösten. Min förhoppning är att kunna bidra med att skapa en gemenskap, och uppmuntra till community och engagemang för intressenter och medlemmar i initiativet, samt att lyckas med målgruppsanpassade budskap och framgångsrikt konkretisera komplexa ämnen.

Vad ser du fram mest emot under hösten?

Jag ser mest fram emot att vara med på ett projekt – från konkreta idéer till genomförande. Jag tycker att intern kommunikation är väldigt viktigt i en organisation, men upplever att det som oftast tas för givet, och sällan står högt på agendan, och ser därför fram emot att vara en del av detta från början och få med mig praktiska åtgärder och tillvägagångssätt.

Kontakt: emelie.sandberg@lfm30.se

Förslag till nyheter


    PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com