Här händer det

Personal: Hanna Pedersen, projektledare och kunskapssamordnare i LFM30.

Tipsa om nyhet

Möt det senaste tillskottet på LFM30:s kansli – Hanna Pedersen, projektledare och kunskapssamordnare.

Fem snabba frågor:

Hej Hanna! Välkommen! Berätta vem du är.

– Jag heter Hanna och bor i Malmö. Uppvuxen i Sollentuna. Jag flyttade hit 2019, efter några års studier i Uppsala och Lund. Jag bor tillsammans med min hundvalp Hilma, som jag blev matte till i juni. Hon är en go svart jaktlabrador med outtröttlig energi. På fritiden hänger jag på min kolonilott och spenderar mycket tid att åka på olika naturutflykter ihop med vänner.

Vad har du för utbildnings- och jobbakgrund?

Jag är utbildad samhällsplanerare med ett fokus på hållbarhet och specifikt hållbar stadsutveckling. Jag har arbetat som samhällsplanerare på Trafikverket där jag arbetat med remisshantering och handläggning av planärenden i region Stockholm. Jag har även praktiserat på Hållbar Utveckling Skåne där jag i huvudsak assisterade i projektledning i en bredd av hållbarhetsprojekt i Skåne, bland andra projekt inom cirkulär offentlig upphandling.

Varför har du valt att börja på LFM30?

– Jag hade hört talas om organisationen och fick nys om att ni rekryterade, precis lagom till min examen innan sommaren. Såg det som en toppenmöjlighet.

Bygg- och anläggningssektorn har ju en så betydande roll i omställning till ett klimatneutralt samhälle, med så stort klimatavtryck. Därför ser jag min roll på LFM30 som en stor möjlighet att vara med och göra skillnad. Jag har ett särskilt intresse för bostadsbyggande och hållbarhet, vilket gör det extra roligt att få möjligheten att arbeta på LFM30. Min uppfattning är att LFM30 är en organisation med progressiva och ambitiösa mål inom stadsutveckling, som jag verkligen ser fram emot att få vara en del av!

Vad ska du göra på LFM30?

Jag kommer vikariera för Jennifer som är föräldraledig under delar av hösten. Som projektledare och kunskapssamordnare kommer jag jobba bland annat med medlemmarnas redovisning av sitt klimatlöfte och innehållet på vår Teamsplattform. Jag kommer även att fokusera på medlemsvårdsfrågor, som att arrangera events och ansvara för kansliets infoadress och löpande daglig service.

Hur kommer våra medlemmar märka att du börjat hos oss?

Jag hoppas på att komma i kontakt med medlemmarna redan i starten och kommer finnas tillgänglig som kontaktperson på kansliet, svara på frågor och guida rätt inom organisationen. Målet är att ge LFM30 en ännu tydligare struktur, både var det gäller strategiska frågor och mer praktiska rutiner.

Kontakt: hanna.pedersen@lfm30.se

Förslag till nyheter


    PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com