Här händer det

Personal: Jennifer Cronborn, projektledare och kunskapssamordnare i LFM30.

Tipsa om nyhet
Jennifer Cronborn, projektledare och kunskapssamordnare på LFM30.
Möt det senaste tillskottet på LFM30:s kansli – Jennifer Cronborn, projektledare och kunskapssamordnare.

Fem snabba frågor:

Hej Jennifer! Välkommen! Berätta vem du är.

– Jag är 34 år och uppvuxen i västkuststaden Varberg. Bor i Malmö sedan 10 år tillbaka med min fru och två katter. Har ett stort engagemang för hållbarhetsfrågor och älskar att skapa förändring tillsammans med andra.

Vad har du för utbildnings- och jobbakgrund?

– Utbildad stadsplanerare som de senaste åren arbetar med landsbygdsutveckling i olika former. I min senaste tjänst som projektledare inom MittSkåne Utveckling där jag drev olika energiprojekt med fokus på andelsägda lösningar. Mycket givande och rolig organisation att arbeta inom men tillslut blev det dags för mig att gå vidare.

Varför har du valt att börja på LFM30?

– Under det senaste året har jag följt LFM30 på distans och känt att detta är en organisation som arbetar med förändring på riktigt. Det kommer bli spännande att arbeta mot den privata sektorn. LFM30 är dessutom skapat av privata aktörer, vilket känns nytt och drivande. Jag ser tjänsten som en möjlighet att kunna bidra till en mer klimatsmart stadsutveckling.

Vad ska du göra på LFM30?

– Jag kommer ansvara för vår infoadress och arbeta som projektledare och kunskapssamordnare. Mitt fokus kommer vara processledning och kompetensutveckling inom LFM30.

Hur kommer våra medlemmar märka att du börjat hos oss?

– Jag kommer finnas där för er medlemmar i LFM30 och guida er till rätt kontaktperson inom organisationen. Ni kommer även märka att jag är på plats genom nyhetsbrev, event och inte minst resultatkonferensen i maj. Ser fram emot att höra ifrån er!

Kontakt: jennifer.cronborn@lfm30.se

Förslag till nyheter


    PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com