Här händer det

Personal: Kerstin Geppert, projektledare och medlemssamordnare på LFM30.

Tipsa om nyhet

Möt det senaste tillskottet på LFM30:s kansli – Kerstin, projektledare och medlemssamordnare.

Fem snabba frågor:

Hej Kerstin! Välkommen! Berätta lite om dig själv.

– Jag är kansliets senaste tillskott och kommer jobba som projektledare och medlemssamordnare. Jag är en nyfiken och kreativ själ. Älskar god mat och gillar diskutera privatekonomiska frågor. Jag är tyska i botten, vilket gör det omöjligt för mig att tacka ja till ett agendalöst möte.

Vad har du för utbildnings- och jobbakgrund?

– Som statsvetare med fokus på internationell miljöpolitik har jag pluggat i Berlin, Shanghai och Uppsala. Efter en exkurs i forskarvärlden jobbade jag på fastighet- och gatukontoret på Malmö stad. Jag ville förstå stadsutvecklingsprocessen inifrån – på ett sätt som jag inte haft möjlighet som forskare. På Malmö stad jobbade jag med många olika uppdrag, alltifrån mobilitetsnormen, organisationsutveckling och Klimatomställning Malmö.

Jag är nyfiken på hur vi kan accelerera en hållbar stadsutveckling. Sedan ett halvår tillbaka driver jag därför även ett företag med målet att digitalisera och automatisera stora delar av energikartläggningsprocessen. Vi är en av MINC:s inkubatorbolag och har nyss fått ta emot Almi:s verifieringsmedel för att testa lösningen med olika kundsegment – som i vårt fall är fastighetsutvecklare, -ägare och banker.

Varför har du valt att börja på LFM30?

– Att skapa lärandeprocesser, nätverk och mötesplatser har alltid varit en drivande faktor i mitt arbete. LFM30 befinner sig i en spännande fas i utvecklingen. Föreningen har sett en rasande tillväxt och står nu inför utmaningen att förbättra sina processer för att öka medlemsnyttan. Just processutveckling och organisationsdesign är min hemmaplan och jag känner mig lycklig över ledningens förtroende att få samskapa en process som sätter medlemmarna i fokus.

Vad ska du göra på LFM30?

– Jag vill göra det enklare för alla medlemmar, oavsett aktörstyp, att ta till sig ny information och engagera sig i kunskapsutveckling. LFM30 vill höja ribban på bredden. Jag kommer finnas som kontaktperson för medlemmarna och målgruppsanpassa redovisningsprocessen. Dessutom projektleder jag ett Formas-finansierat projekt med målet att utveckla en obruten digital klimatberäkningsprocess.

Hur kommer våra medlemmar märka att du börjat hos oss?

– För att målgruppsanpassa och förenkla redovisningsprocessen behöver jag medlemmarnas stöd. Under hösten kommer jag bjuda till en workshop-serie där du som är projektledare för bygg- eller anläggningsprojekt, entreprenör, materialleverantör, konsult eller energibolag får tillfälle till att utvärdera process och resultaten hittills. Vi vill planera vägen framåt tillsammans med utgångspunkt i medlemmarnas förutsättningar och behov. Tveka inte att höra av er till mig för att bidra i arbetet!

Kontakt: kerstin.geppert@lfm30.se

Förslag till nyheter


    PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com